Despre Tactikall Security

Paza si protectie

Siguranta obiectivelor tale este unul din cele mai importante obiective ale noastre ! Echipa Tactikall Security


Mereu dispusi sa oferim servicii profesionale


Tactikall Security este firma specializata in paza si protectie. Atat pentru proprietati cat si pentru paza personala. Serviciile noastre sunt complete si cuprind pachete cu ajutorul carora, speram sa fim conectati la nevoile clientilor nostrii.

Suntem dispusi la noi provocari pe care va asiguram sa le rezolvam intr-un mod profesional. Echipa noastra este in plina expansiune si de accea suntem mereu in dezvoltarea profesionalismului si a integritatii angajatilor nostri. Suntem toti pentru unul si unul pentru toti.

Mereu la datorie

Echipajele noastre se afla mereu in campul tactic al datoriei. Indiferent de conditiile meteo sau orice alte intemperii, specialisti nostrii sunt mereu pregatiti sa pazeasca obiectivele propuse..

Suntem atenti la nevoile clientilor si mereu in cautarea de solutii viabile pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei probleme. Suntem devotati serviciilor pe care le prestam datorita caracterelor care alcatuiesc aceasta flota.

Cautam satisfacerea clientilor nostri pentru a putea fi mereu siguri ca prestarile pe care le oferim sunt la standardele asteptate de catre ei.


Agenti instruiti la standarde inalte

Intrega noastra echipa este instruita la cel mai inalt nivel pentru a face fata provocarilor din campul tactic de organizare. Intregul personal este pregatit din punct de vedere psihologic pentru orice tip de conflict.

Serviciile de paza si protectie sunt organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti sub strictul control al institutiilor abilitate..