Serviciile Tactikall Security

Profesionalism si calitate

Protectie personala sau pentru proprietate

protectie pentru VIP

Serviciile noastre de paza si protectie sunt complexe si sunt create in functie de cerintele pietei. Astfel societatea noastra ofera servicii de paza si protectie pentru:

  • Proprietati personale
  • Protejare de personal
  • Paza si protectie pentru companii
  • Paza si protectie concerte, targuri, etc.
  • Paza si protectie aeroportoare

Detectiv particular

calificat

Societatea noastra dispune de personal calificat pentru a oferii servicii in regim Detectiv Particular, astfel daca sunteti in cautare de un deteciv particular puteti apela cu incredere la serviciile oferite de Tactikall Security.

Indiferent de problemele pe care le aveti de rezolvat prin angajarea unui deteciv particular aveti cele mai mari sanse de a primi raspusnuri concrete si exacte bazate pe documente si dovezi care sa intareasca activitatea pe care detectivul nostru o depune pentru cazul dumneavoastra.


Paza si protectie la obiective

personal pregatit si antrenat

Protejarea obiectivelor este foarte importanta cu atat mai mult cu cat societatile care detin bunuri de valoare sau orice alt tip de titlu sunt obligate prin lege sa asigure protejarea acestora.

In intampinarea acestor nevoi societatea noastra dispune de personal calificat pentru executarea in bune practici a tuturor serviciilor care se atrag prin aceasta lege. Daca doriti informatii deteliate despre societatea noastra si serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.


Analiza si investigatii

mereu la asteptarile clientilor

Societatea noastra urmareste sa fie mereu la asteptarile clientilor. De accea suntem pregatiti pentru a oferii servicii de analiza si investigatii in functie de cazurile dumenavoastra.

Va asteptam cu intrebarile si cazurile dumneavoastra la sediul societatii noastre, a carui adresa este afisata in partea de jos a paginii web sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate in pagina de contact a site-ului nostru si prin formularul de contact..